Direct door naar content
Werk met Uniek Sporten Thuis aan je vitaliteit! afbeelding nieuwsbericht

Werk met Uniek Sporten Thuis aan je vitaliteit!

25 september 2024

Het is de Week van de Vitaliteit! In deze week is er op allerlei manieren aandacht voor een gezond en gelukkig leven. Het gaat daarbij onder andere om vitaliteit op de werkvloer, want je werk is ook een plek waar je energie moet krijgen. Vitaliteit gaat vooral om lekker in je vel zitten: mentaal en fysiek. Sport en bewegen kan daar natuurlijk heel erg bij helpen. Als je een makkelijke manier zoekt om aan je fitheid te werken dan is Uniek Sporten Thuis voor jou dé oplossing.

Uniek Sporten Thuis is ons programma waarmee je thuis kunt sporten en bewegen, wat je beperking ook is! Met een gratis account heb je toegang tot de leukste workouts die helemaal bij jou passen. Deze online workouts worden gegeven door trainers die zelf ook een beperking hebben. Je krijgt zo dus een voorbeeld dat past bij jouw situatie.

De deur niet uit

Het enige wat je hoeft te doen is de meubels aan de kant schuiven en je kunt aan de slag! Dat is ook gelijk het grote voordeel van Uniek Sporten Thuis: je hoeft niet de deur uit om in beweging te komen. Als je een sportschool of andere sportlocatie (nog) een grote drempel vindt, bijvoorbeeld door het vervoer ernaartoe, dan is het superhandig dat je van je eigen huiskamer een gym kunt maken. Zonder dat je allerlei apparaten of hulpmiddelen nodig hebt.

Goede opbouw

Doordat je de workouts en jouw eigen niveau kunt kiezen, weet je ook zeker dat je het starten met bewegen goed opbouwt. Dat is belangrijk, want als je te snel en te veel zou doen dan is de kans groot dat je sneller opgeeft. Als je te zwaar traint met een te snelle opbouw kun je daar zelfs blessures van krijgen. Merk je dat de workouts toch iets te heftig zijn, pas ze dan gewoon aan voor jezelf. Doe het dus vooral stap voor stap, want dan blijft het leuk en houd je het ook langer vol!

Extra motivatie

Onze trainers zijn echte motivators: zij zorgen ervoor dat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd. Dat helpt ook om gemotiveerd te blijven. Als jij jouw eigen gestelde doel haalt dan zorgt dat voor een lekker gevoel. Die geluksstofjes komen vrij als je iets nieuws hebt geleerd of als je een grens hebt verlegd. Denk daarbij aan doelen zoals van één workout per week naar twee gaan of dat je steeds iets verder kunt wandelen. Op deze manier kan Uniek Sporten Thuis een enorme bijdrage leveren aan je fitheid. Daar pluk je in je het dagelijks leven ook de vruchten van.

Wil jij ook aan de slag? Maak dan nu een gratis account aan op Uniek Sporten Thuis!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: