Direct door naar content

We zijn dringend toe aan nieuwe sportmaterialen

voor onze wekelijkse sportactiviteiten

Header afbeelding van dit project

Sport- en bewegen is een belangrijk onderdeel van het leven van onze deelnemers. Elke week kijken ze uit naar de momenten waarop ze samen komen. Zo organiseren we bijvoorbeeld zwemlessen, tennis, fitness, sport- en spelactiviteiten, zumba, judo , fit-wandelgroep en Kickbokslessen. Deze activiteiten zijn niet alleen goed voor de gezondheid van onze deelnemers maar ook voor hun zelfvertrouwen en sociale contacten.

Het is daarom belangrijk dat we deze sport- en beweegactiviteiten met de juiste materialen kunnen aanbieden. Veilige, plezierige lessen zijn belangrijk en daar dragen goede materialen aan bij. Helaas zijn een aantal sportmaterialen verouderd en aan vervanging toe. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende vesten voor onze wandelaars die hierdoor in de winter goed zichtbaar zijn en diverse materialen om de zwemlessen aantrekkelijker en uitdagender te maken, klein fitnessmateriaal om de oefeningen uit te kunnen breiden of nieuwe hockeysticks voor ons g-hockey team of het vervangen van een oude tennisnet en mand die hun beste tijd hebben gehad.

Door uw steun kunnen we deze materialen vernieuwen en zorgen we ervoor dat onze deelnemers elke week weer met veel enthousiasme kunnen sporten in een veilige en stimulerende omgeving.

Steunt u onze actie zodat onze sporters het plezier en de uitdaging kunnen krijgen die ze verdienen.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Iedereen moet kunnen genieten van sport en beweging, ongeacht je beperking. Dat is waar wij bij Sportbelang SGK in geloven en waar wij dan ook naar streven.

Stichting Sportbelang SGK organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking in Den Haag. Dit zijn mensen met een verstandelijke, lichamelijke of auditieve beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel, met autisme of gedragsproblemen. Niet alleen willen we met ons aanbod de gezondheid van de deelnemers bevorderen, ook is ons doel om ze een sociale en waardige plaats in de maatschappij te bieden. Wij laten zien dat sporten en bewegen echt voor iedereen mogelijk is, en dat er voor iedereen een geschikte sport- of beweegactiviteit te vinden is.

Wat doe je als tegenprestatie

Advertentie in ons halfjaarlijkse magazine de SGKampioen of in onze nieuwsbrief. Uitnodiging voor onze jaarlijkse uitreiking sporter van het jaar.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

345

Doelgroep

Sport(en)
Sport, spel en bewegen
Tennis
Wandelen
Zwemmen
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Verstandelijk,Niet aangeboren hersenletsel,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Anoniem

vrijdag 25 oktober 2024 10:50

€ 15,-

Anoniem

donderdag 24 oktober 2024 22:14

€ 7,50

Anoniem

donderdag 24 oktober 2024 17:50

€ 20,-