Direct door naar content

Handbewogen sportrolstoel voor Daniel

Sporten voor Daniel mogelijk maken!

Header afbeelding van dit project

Mijn naam is Danny Grondman ik ben 54 jaar . En in 2015 kreeg ik een herseninfact . Ik raakte mijn baan kwijt en moest me zelf weer oplappen. Ik ben een hele positieve man en haal alles uit het leven wat ik nog kan. En dat is mijn drijfzweer ik heb nu alleen nog last van een functionele stoornis aan de linkerzijde van mijn lichaam.
Door het actief sporten blijven De verbindingen in mijn hersenen actief en kan ik veel meer om mijn kwaliteit van leven op maximaal te zetten .
Ik doe graag toertochten en zal 22 september 2024 voor de 2e keer meedoen aan de Saxo Dam tot dam classic bike van 60 km.

Maar mijn doel is om nog veel meer tochten te kunnen rijden . Met mijn huidige hulpmiddelen is dit niet mogelijk en heb ik via unieksport een sportrolstoel aangevraagd van RGK tiga deze kan ik aankoppelen aan mijn Quickie Adittude handbike hybride.

Ik zou graag willen vragen om te helpen mijn doel te bereiken door een kleine donatie te geven waarmee ik uiteindelijk hopelijk mijn maximale eigen bijdrage van €250.- kan betalen.

Matchfunders

Laatste donateurs

Anoniem

woensdag 25 september 2024 08:34

€ 55,-

Ludo Jansen

zondag 22 september 2024 19:49

€ 5,-

Mark Otten

zondag 22 september 2024 19:31

€ 10,-