Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Handbike / aankoppelbike voor Mercedes

Sporten voor Mercedes mogelijk maken!

Ik ben Mercedes, 31 jaar oud en ondanks mijn fysieke uitdagingen iemand die graag actief bezig is en de deur uit gaat. En als het even kan dat samen met mijn twee schatten van honden doe.
Vanwege onder andere een bindweefselaandoening (EDS), scoliose, dysautonomie en verschillende problemen met mijn wervelkolom gebruik ik een rolstoel. Nu wil ik heel graag weer meer actief bezig kunnen zijn en ook weer meer de deur uit gaan dan nu mogelijk is. Inmiddels ben ik al rollende aan het trainen voor mijn eerste 4Mijl. Daarnaast zou ik ontzettend graag weer met de fiets er op uit willen gaan en ook zo aan mijn conditie kunnen werken, wat ook mijn rompstabiliteit en spierkracht weer ten goede zal komen.
Nu ben ik Uniek Sporten echt onwijs dankbaar voor de mogelijkheid om via hun een aankoppelhandbike voor aan mijn rolstoel te willen voorzien, om hiermee mijn dromen weer na te kunnen jagen. Alleen zit hier nog wel een eigen bijdrage aan vast en gezien alle kosten die ik al moet maken vanwege mijn gezondheid en de hulpmiddelen is dit nog wel een redelijke uitdaging voor mij om dit bedrag zelf bij elkaar te kunnen krijgen. En hoe eng en moeilijk ik dit ook vind, wil ik hierbij toch vragen of er mensen zijn die mij zouden willen helpen naar dat stukje extra vrijheid en de mogelijkheid om weer te kunnen gaan sporten, te kunnen genieten van het mooie weer en ook met mijn honden weer naar het bos te kunnen gaan.
Bij deze wil ik iedereen die hier iets aan wil bijdragen vanuit de grond van mijn hart alvast enorm bedanken!
Mijn grote droom is om volgend jaar de onbeperkte elfstedentocht te gaan fietsen en ik hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen om deze droom werkelijkheid te laten worden ❤️

Matchfunders

Laatste donateurs

Frida van erkelens

Het is je van harte gegund

zaterdag 6 juli 2024 16:31

€ 37,-

Anoniem

zaterdag 6 juli 2024 15:45

€ 15,-

Kirsten

Succes met de laatste eurotjes❤️

zaterdag 6 juli 2024 13:16

€ 10,-