Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Helpt u de rolstoelhockeyers van Doing Zoetermeer?

Samen met u maken we onze droom waar!

Wij willen begin augustus als Doing SV Zoetermeer heel graag deelnemen aan het grootste toernooi binnen het rolstoelhockey. Dat gaat alleen niet vanzelf. De motivatie is het probleem niet, maar zoals je je wellicht kunt indenken is het organisatorisch een grote uitdaging om 12 spelers met 5 begeleiders en een (sport-)rolstoelen en bagage te vervoeren. Wij hebben dan ook uw steun nodig om voor twee personen busjes met aanhangers en de toernooikosten te kunnen opbrengen.
Om ook spelers van andere clubs in Nederland de kans te geven zo’n toernooi te kunnen meemaken, gaan we met een samengesteld team . Daarvoor hebben we de benodigde kleding nodig om met trots voor dit unieke team uit te komen.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

De rolstoelhockeyers van Doing spelen al jaren op het hoogste niveau van Nederlandse competitie. Ook dit jaar doen we weer mee ain de hoogste klasse. Om ons te kunnen meten met de top van de clubteams, willen we graag meedoen dit toernooi, uniek in zijn bestaan.

Wat doe je als tegenprestatie

We kunnen voor personen, groepen, families en bedrijven, rolstoelhockey clinics verzorgen. Tevens kunnen we reclame uitingen doen op onze social media. Ook kunnen we reclame uitingen verzorgen op onze rugnummer, wielplaten en posters of banners. Er is immers een livestream van het toernooi waarbij iedere wedstrijd vertoond zal gaan worden. Ook lopen er continue fotografen langs het veld, zie ook de toegevoegde foto. U kunt daarop komen te staan en deze foto's gebruiken voor uw eigen inclusieve PR.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

12

Doelgroep

Sport(en)
Rolstoelhockey
Handicap(s)
Lichamelijk
Leeftijdscategorie
Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Anoniem

zaterdag 27 juli 2024 18:51

€ 55,-

Ap Ras

vrijdag 26 juli 2024 20:35

€ 25,-

Anoniem

donderdag 25 juli 2024 12:12

€ 5,-