Direct door naar content
De KPN Voetbalvriendendag wordt weer één groot voetbalfeest! afbeelding nieuwsbericht

De KPN Voetbalvriendendag wordt weer één groot voetbalfeest!

26 september 2024

Op zondag 20 oktober is het tijd voor de vierde editie van de KPN Voetbalvriendendag. Bij dit voetbalfeest op de KNVB Campus in Zeist is iedereen weer welkom, ongeacht beperking, ervaring en leeftijd. Ook dit keer staan er allerlei leuke voetbalactiviteiten op het programma, zoals een Q&A met niemand minder dan keeper Nick Olij.

De KPN Voetbalvriendendag is een unieke voetbalbeleving voor iedereen met een handicap én hun vrienden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partner KPN. De locatie is bijvoorbeeld al uniek, want deze voetbaldag is op de KNVB Campus in Zeist, de trainingslocatie van het Nederlands elftal is. Op dat trainingsveld van Oranje kun jij ook een toffe voetbaltraining krijgen. Ook kun je een kijkje achter de schermen krijgen in bijvoorbeeld de kleedkamers en de spelersbus van Oranje.

Nick Olij!

Tijdens de KPN Voetbalvriendendag is nog veel meer te doen. Wat dacht je van een gave scheidsrechtersclinic van een bekende scheidsrechter? Of een voetbalquiz voor de echte fans. Ook kun je een potje esports spelen met je vrienden. Helemaal tof is natuurlijk als je bekende voetballers kunt ontmoeten. Dit keer is dat Sparta Rotterdam keeper en international Nick Olij. Als je een vraag hebt aan hem of over het keepersvak dan kun je die stellen in de Q&A.

Alles is mogelijk

Je kunt ook je eigen voetbalvideo opnemen met Tiktokinfluencer Gerkicks! Ben je even toe aan iets anders? Laat je dan schminken, ga van de stormbaan of duik in de photobooth voor een mooie herinnering. Alles is mogelijk op deze unieke sportdag! En weet je…je kan ook kaarten winnen voor een unieke wedstrijd van het Nederlands elftal.

Kortom: als je een beetje voetballiefhebber bent, dan wil je dit niet missen! Meld je daarom nu aan via het inschrijfformulier op deze pagina.

Wil je met een groep komen? Stuur dan een mail naar dennis@fondsgehandicaptensport.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: