Direct door naar content
Kom met onze trainer Noah thuis in beweging! afbeelding nieuwsbericht

Kom met onze trainer Noah thuis in beweging!

10 september 2024

Wil jij graag fitter worden, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken met jouw beperking? Het vernieuwde Uniek Sporten Thuis helpt jou daarbij met workouts die je gewoon thuis op jouw niveau kunt doen. De oefeningen zijn bedacht door toptrainers die zelf ook een beperking hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van Noah Mbuyamba als trainer? Bij de Paralympische Spelen in Parijs behaalde hij nog een bronzen medaille en bij de lancering van Uniek Sporten Thuis gaf hij al een voorproefje van zijn workouts.

Uniek Sporten Thuis is een website voor en door sporters met een beperking. Je kunt hier op jouw tempo en niveau aan je conditie werken ongeacht je beperking. De trainers die de workouts geven hebben zelf ook een beperking, daardoor weten ze ook precies hoe je eventueel oefeningen wat kunt aanpassen en vooral wat jij nodig hebt om sterker en fitter te worden. Als je bijvoorbeeld een verminderde beenfunctie door een amputatie dan is Noah voor jou de perfecte trainer om te volgen.

Bladerunner

Noah is een echte doorzetter. Hij was vroeger heel veel met zijn grote passie voetbal bezig, maar door een scooterongeluk tijdens een vakantie. Doordat hij daar niet de juist hulp kreeg moest uiteindelijk in Nederland zijn linkeronderbeen worden geamputeerd. Hij heeft na de revalidatie de knop omgezet en is zich met een nieuwe blade gaan richten op atletiek. Het harde trainen werd bij zijn eerste Paralympische Spelen in Parijs al beloond met een bronzen medaille op het verspringen.

Hele zaal in beweging

Nu kun jij van onze ambassadeur ook leren hoe je stap voor stap beter kunt worden. Tijdens de presentatie van Uniek Sporten Thuis in het TeamNL Huis in Parijs liet Noah alvast zien hoe hij met zijn enthousiasme de workouts geeft. De hele zaal kon gelijk merken dat zijn trainingen energiek en motiverend zijn. Iedereen deed mee toen hij op het podium oefeningen als de squat voordeed. “Het lijkt wel Nederland in Beweging”, zei hij lachend. Als het aan ons ligt krijgt hij heel Nederland ook in beweging!

Dus waar wacht je nog op?! Kom van de bank en doe mee met Noah! Meld je nu gelijk gratis aan voor Uniek Sporten Thuis en begin direct met je eerste workouts.

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: