Direct door naar content
Rotterdam Rolt Onbeperkt: rol je mee over het tijdritparcours van de Tour de France Femmes? afbeelding nieuwsbericht

Rotterdam Rolt Onbeperkt: rol je mee over het tijdritparcours van de Tour de France Femmes?

24 juli 2024

De Tour de France Femmes avec Zwift gaat op 12 augustus van start in Rotterdam en vervolgens rijdt het vrouwenpeloton twee volle dagen lang door Nederland. Het tijdritparcours is de dag ervóór, op zondag 11 augustus, beschikbaar voor iedereen; ook voor handbikers, wheelers, driewielfietsen, rolstoelen, racerunners, rollators, enz. Rol je mee?



Het programma ziet er als volgt uit:
11:30 uur: verzamelen in de Tour de France Fanzone op het Glitterplein (aan de voet van de Erasmusbrug). Dit is goed bereikbaar en daar zijn ook MIVA-toiletten beschikbaar.

12:00 uur: De start van ‘Rotterdam Rolt Onbeperkt’. Deelnemers die mee willen doen, maar het parcours over de Erasmusbrug en Willemsbrug te ver/gevaarlijk vinden, kunnen ook alleen de (vlakke) lus over de Boompjes doen.

14:00 uur: Sluiting parcours. De start is gezamenlijk, daarna mag iedereen er zo lang over doen als hij/zij wil. Het parcours sluit om 14.00 uur. 

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: